Château Bánffy – the show

Château Bánffy – the show

Métamorphose – a danse macabre au Château Bánffy asa se numea eventul care ne promitea atatea pentru joi seara. Citisem niste franturi de articole in care se mentiona un intreg scenariu, o combinatie intre sacru si profan, o prezentare de moda cu doua parti, care se imbina, intr-un final in partea de metamorfoza. Pana aici nimic gresit.

Hair stylingul modelelor a fost asigurat de Boulevard Studio, Cluj Napoca, la fel si machiajul, care dupa parerea mea a fost superb. Mi-a placut mult de tot cum ii venea Cristinei (poza – jos)

Pregatiri inca de dimineata…

Printre altele, am ascultat Mood Quartet – muzica de vioara si jazz, Pop Killers care au venit cu un set audio-video live, foarte foarte tare, cu accente de urlete de lupi pe fundal si tot felul de remixuri macabre, pentru ca apoi sa revenim la un soi de mamasita, alaturi de Dj Carlos, rezidentul de la Vertigo, care ne-a dat play unor prea bine stiute pseudo-hituri, la after party. Noi am baut un pahar de sampanie, am concluzionat la unison faptul ca lipsa luminilor, cel putin pe sfarsit ne-a ingreunat masiv spiritul de observatie si am fugit spre Cluj, sa ne uitam la Neveste 🙂

Mie mi-a placut mult Medusa lamp, cum spunea si Madalina, atractia serii, pe care m postat-o si pe Instagram, aici.

Mai multe fotografii de la event, aici! Rochita pe care o port este de la No.1, o stiti din postarile anterioare!

EVENT CARD

Concert MOOD QUARTET – muzică de vioară şi jazz
VERONICA FRISAN – prezentare de modă VOILE PASTEL
POP KILLERS – métamorphose audio-video live set
DJ CARLOS (Vertigo rezident) – after party

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW