Boulevard Studio Cluj – o facem pe Carmen blondă

Boulevard Studio Cluj – o facem pe Carmen blondă

Carmen goes back to sweet blondie!

…de la ora două am ajuns la salon: nu-i mai spun salon, că e numit studio și bine îi spune. O casă impunătoare, cu parchet masiv, decorată cu multe flori. O recepție din filme, cu o sonierie aurie. Ecrane mari – o plasmă albă studiază încăperea aersită și plină de flori – devenise deja o junglă vizuală pentru mine și nici nu știam cu ce să încep, când am intrat în salon. Probabil unul din cele mai frumoase saloane pe care le-am văzut până acum, cu aerul ăla de sală mare, luminată de geamuri prea mari, sablate. Scările lungi, suprapuse, stairway to heaven, duc spre masaj, solar, cosmetică, pe dreapta ne întâmpină o încăpere cu aer regal, rich: oglinzi mari, glossy, cu rame aurii de inspirație barocă, înconjurate de pene de păun. În timp ce se uită peste părul lui Carmen și decide ce ar putea face, Raul Tișa ne povestește cum el a imaginat tot conceptul acestei camere și că, mai devreme sau mai târziu, se va muta acolo, oficial. Pe masă regăsim cataloagele 2010, 2011 Guess by Marciano, niște minunății – fotografii retro în stilul în care cei de la Guess ne-au obișnuit de ani buni – pin-up cu accente dezvăluite de dantelă. Pe una din măsuțe – un buchet enorm de frezii și multe flori galbene și mov aranjate strategic. Ni se șoptește că în fiecare săptămână vine un alt aranjament. Doamne cât îmi plac florile – cum ar fi ele, dar cel mai mult bujorii, trandafirii și lalelele, musai în buchete brute, simple, cu multe multe (multe flori) și musai în nuanțe de roz nude sau alb. Oricum, încă sunt în căutare de bujori în Cluj, dacă știe cineva unde găsesc, să mă anunțe!

Schimbarea de look a lui Carmen a fost de fapt un cadou de 8 martie, de la prietenul ei, Alex. Un cadou foarte strategic plasat, pentru că era nevoie de o schimbare cu adevărat mare, că doar tot s-au schimbat multe lucruri în viața lor și implicit, în a ei. Acum era momentul potrivit pentru o schimbare de culoare. Acasă nu se putea gândi ce ar putea face mai mult din culorile astea, intr-un ombre ușor agresiv așa că am pornit spre salon cu un singur gând – vedem ce ne recomandă Raul, ce se poate face.

Raul Tișa e un băiat foarte de treabă. A încercat să ne explice cât mai simplu ce se poate face și îmi arăta tot timpu ce îi face acum, cât s-a deschis, ce tratament pune – mă simțean ca la o lecție, dar unde nu trebuia să învăț nimic și totuși prindeam totul din mers. Nu am inclinații spre partea de coafură, dar îmi place să privesc. Ca un geamăn veritabil, nu voi înceta niciodată să învăt câte puțin din orice. Îmi place să cunosc.

Nu are rost să vă mai povestesc cum toată operațiunea a durat…ei bine, calculați voi: am ajuns la 14, am plecat la 22 și ceva…O zi nebună, la sfârșitul căreia știam deja pe de rost toate cele aproximativ 60 de reviste ticsite cu tunsori Vidal Sassoon și Patrick Cameron. Toate numerele din Estetica și revistele glossy cu Mihaela Rădulescu și diva noastră de toate zilele, Loredana pe copertă! Ah! M-am hotărât până și la o culoare pe care îmi propun să o ating până la vară, să vedem cum stă treaba, cât pot lucra în acest sens, fără să-mi stric părul, pe care vreau să îl mai cresc…

După atâtea ore de stat la salon, ajungem acasă, frânte de oboseală vizuală și cu o încărcătură sufletească așa de…nou început. Și câteva cutii de Raffaello. Când una dintre noi face o schimbare, cealaltă e acolo 100% – e ca și cum m-am vopsit și eu. Încă-mi aduc aminte cum am apărut în octombrie la usă – am ajuns! Eram roșie în cap și Carmen blondă, blond platinat. Și a fost prima noapte: chiar suntem singure, stăm aici singure, la Cluj. Ne-am mutat. Era frumos. Încă e. E o experiență. Și e amplificat mai frumos, când ai lângă tine pe cineva care împarte aceleași interese…

Poze cu rezultatul final – spre seară! Noi am tăiat-o afară, e prea frumoasă vremea asta, strigă 8-ul!

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW