Before & After @XTEND beauty.

Before & After @XTEND beauty.

Cateva fotografii before & after, realizate de Atti Masline, la repetitii si in backstage! Schimbari pentru fetele noastre, sutite, impletituri, culori. Imi pare rau ca nu am fotografii cu toate in acest mod, desi am specificat acest lucru fotografilor, se pare ca trebuie stat prin zona ca sa fie toate okey, dar sunt fericita ca am pozat pentru voi macar o parte din fete, ca sa se vada schimabarea clara.

Coafurile a fost realizat de catre Ioana Maria, Dani & Raul Tisa. Click aici pentru a intra pe profilul de facebook de la Boulevard Studio! & hit like!

Voi posta fotografii din backstage si un insider! 😀 Pretty soon! Avem si un video pe care momentan lucreaza Adrian de la Mures si pe care astept sa il vad impreuna cu voi pe blog! In acest mod sper sa puteti intra in atmosfera de agitatie generala care a fost la Saga, atmosfera de backstage.

HAPPENING NOW!

– Maine plecam la Londra impreuna cu echipa Boulevard Studio pentru a participa la mondiale, mai exact la Gala Goldwell Awards 2012. Abia astept sa ajung acolo, am auzit multe lucruri frumoase despre oras, despre lumea de acolo, despre locuri care merita vizitate. Daca ati fost in Londra, astept propuneri – monumente, restaurante, magazine, tot ce va trece prin cap. O sa stam acolo pana marti. Deja imi pregatesc tinutele, updates pe Instagram @alinaceusan & facebook blog alina ceusan! Salutari!

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW