Avon Beauty Service

Avon Beauty Service

Screen Shot 2013-10-16 at 4.32.06 PM

Dragele mele cititoare,

…va scriu de la biroul meu de pe colt, din apartamentul nostru din Cluj. Luna asta am primit atatea mailuri frumoase de la voi. Vreau sa va multumesc pentru faptul ca imi apreciati opiniile si imi cereti sfatul ori de cate ori simtiti nevoia. Am sa imi fac timp sa va raspund cat de curand. Pentru un moment am simtit nevoia sa va spun cateva cuvinte despre toata nebunia care este acum in plina desfasurare:

Balul Bobocilor

-Sa particip?

-Da! Cu siguranta!

-Dar sunt atatea fete mai frumoase ca mine nu vad de ce m-ar alege pe mine la casting, dar sa castig eu un premiu…

-Probabil la fel gandesc si ele. Uite-te la ele, sunt toate aliniate, asteapta cu emotie momentul in care sunt strigate pe nume pentru a veni in fata comitetului elevilor de clasa a XII-a. Balul bobocilor reprezinta pentru fiecare licean momentul oportun de a se implica, de a stabili noi contacte, de a cunoaste profesorii care de obicei se implica si ei in organizarea balului. Pentru cei din a XII-a e o onoare sa organizeze balul – a venit in sfarsit randul lor. Pentru cei de a IX-a e o noutate…

Ce altceva mai bun ai de facut, acum ca scoala a inceput oficial, acum ca toata lumea s-a asezat in banci si agitatia din pauza mare continua pe holuri? Balul bobocilor e o ocazie pentru cei implicati: o ocazie pentru a cunoaste mai bine liceul din care faci parte, o ocazie de a le reaminti profesorilor ca ai curaj si talent; e important sa cunosti cat mai multa lume, fie ca esti la liceu, facultate sau la job. In viata noastra nu exista doar un singur bal al bobocilor. Acesta este de fapt un motiv care ne urmareste de-a lungul timpului. Rochia, pantofii, agitatia generala. Nu am cum sa fac recomandari in masa, pe blog, in ceea ce priveste rochia sau pantofii dar pot sa va fac o singura recomandare general valabila pentru fiecare dintre noi: fie ca suntem la liceu sau nu, aceasta veste o sa va bucure si o sa va usureze la un moment dat o zi care va parea la fel de importanta cum a fost, de mult, in octombrie, balul tau!

Daca nu ati auzit pana acum de AVON beauty service, e timpul sa va familiarizati cu acest concept! Avon lanseaza acest Beauty Service care te rasfata pe tine si inca 14 prietene cu o sesiune de make-up. Voi trebuie doar sa alegeti data, ora si locul si de restuld e ocupa AVON!

Click pe fotografie pentru a intra in aplicatia AVON SPACE pe facebook!

Screen Shot 2013-10-16 at 4.02.40 PM

Sincer asta mi se pare una dintre cele mai frumoase initiative pe care AVON a avut-o in acest an. Tot asa, mi se pare ca si tu te-ai gandit la o data la care ai avea nevoie de echipa Avon Beauty Service la tine acasa, la camin sau la birou – acum, de ce nu si in backstage la bal. Orice este posibil. Trebuie doar sa iti doresti.

Va invit sa urmariti filmuletul lor de pe youtube, care spune mai mult decat 1000 de cuvinte!

Don’t you wanna look good? Invita-ti prietenele la o sesiune de make up la tine acasa!

stella-and-dot-illustration-1-WEB

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW