Alina Ceusan | Raul Tisa | Alex Radulescu

Alina Ceusan | Raul Tisa | Alex Radulescu

Salutare gagici! Nu stiu ce mai faceţi voi dar eu şi Carmen suntem cam îngropate în tot felul de proiecte, activităţi şi prezentări. Momentul în care ai atât de multe lucruri de făcut că nu ştii de care să te apuci…. Se anunţă o noapte grea cu “energizante, laptopuri, tăt felu” (Radu)…o să prefer o cafea!

Ştiţi şi voi peisajul de sesiune, bac, licentă, pe care fiecare dintre noi îl are pictat pe paturi, birouri şi chiar pe parchet. A început nebunia! Mâine primim şi prima răsplată – Dub FX la Midi, o sa fie frumos!

Una peste alta au ajuns şi pozele de la ultimul shooting cu Alex Rădulescu & Raul Tişa, poze semnate Vlad Gherman, după cum bine se vede în colţ. Enjoy!

Watch this! Spre seară vă mai spun câte ceva despre pozele de la ziua mea, pentru că şi eu le aştept foarte tare, nu doar voi! (Îmi scria o gagică din Munich – you show us pictures of your birthday? ps: I love your blog one of the best ).

Help me share this video! E pentru facultate 😀 o mică parte din munca de promovare a voluntariatului printe studenţii din Cluj!

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW