Must haves și reduceri de sezon la DM

Must haves și reduceri de sezon la DM

Azi am ieșit în oraș să ne rezolvăm niște treburi administrative și bineînțeles am ajuns și prin magazine. Unul din ele, cel despre care am să vă vorbesc în seara asta este DM. Mă, deci cum am intrat pe ușă, m-a lovit neonu’ ala gălbui, oricum mult mai prietenos decât vremea de afară și văd un stand cartonat Rimmel London: Kate Moss, imaginea brandului pe afiș… Dedesubt, înainte să apuc să văd altceva: Carmen cu un fond de ten cu capac urât portocaliu în mână…

 

 Noul fond de ten de la Rimmel (cel  puțin nou pentru mine) se numește, foarte inspirat, Wake me up Foundation si promite un efect radiant, de glow.  Prețul este redus, de la 35,99ron la 20,99 ron. Prima dată am crezut că e doar pentru nuanța 400 (care e destul de închisă), dar prețul e valabil pentru toate nuanțele. Eu mi-am luat nuanța 300 Sand, abia aștept să îl încerc sincer. Sper să-și facă efectul de wake me up :))! Carmen și-a luat și ea cu 20ron,Rimmel Match Perfection (ambele au si SPF 15).

 

 Aici avem diferite nuațe de din fondul de ten, ca să vedeți diferența de nuanțe, poate vă ajută și pe voi că eu și Carmen am stat cam 40 de minute pe lângă raft, încântate ce-i drept, să comparam sticluțele… În stânga nuanța 300 (cea care o am eu) și 400, iar în dreapta diefernța dintre cea mai deschisă (100) și cea mai închisă nuanță (400). Avem de unde alege.   Încă tot nu sunt împăcată cu capacul portocaliu, da’ cine știe, poate până la urmă ajunge să-mi placă (nu știu de ce nu-mi place culoarea asta; coraiul da!) La fel și măștile de păr de la Gliss Cashmere Touch și Total Repair sunt reduse la 19,99. Dacă plănuiești să-ți cumperi o vopsea de păr, Palette Mouse Color e la reducere – 12,99ron.

 Un alt produs interesant pe care l-am ochit a fost oja crack me de la Miss Sporty – negru (11ron) și Rimmel London (14,99ron) – negru, roșu. Eu am încercat pe o unghie crack me Black de la Miss Sporty și mi-a plăcut foarte mult efectul.

 

  Am văzut de mult o atfel de ojă în revista Avon, dar nu m-a atras să o achiziționez, acum însă reacția a fost alta și  a trebuit să văd cum arată peste o culoare tare (eram deja făcută cu un corai). Mă gândesc acum să îmi achiziționez o ojă dinasta pe negru, să-mi fac o manichiură zebră, sau niște experimente cu auriu…

Spor la shopping, (acum) merită!

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW