Volum și bucle lejere

Volum și bucle lejere

Știu că foarte multe dintre voi ați așteptat postarea asta, adevărul este că am avut niște probleme tehnice, laptopul îmi e la reparat și calculatorul nu deschidea…în fine! Împortant este că am ajuns aici 😀

Mă tot gândeam la o variantă de prezentare a modului în care îmi fac eu părul, de obicei. Volum este foarte foarte important pentru mine, pentru că am firul de păr subțire, mai ales după atâtea schimbări majore de culoare și nu vreau să renunț la părul lung vreodată. Eventual să-l mai cresc! Și, după ideea, niciodată să nu spui niciodată, m-am apucat de filmat (nu HD, ce-i drept, dar..). Tot timpul mi-au plăcut genul ăsta de tutoriale video, foarte frumoase dar care mi se păreau al naibii de complicat de făcut, am lucrat în total, aproximativ 2 ore pentru teaser și vreo 4 cu tot cu editări la clipul final. Dar a meritat. Acum stăteam cu Carmen la varianta finală și ne gândeam: mă, e chiar bine, mai bine decât ne așteptam. Înghit un șnițel în fugă și uploadez acum totul. Sper să vă placă și să vă ajute să vă coafați părul cu volum.

Într-o primă fază, după ce îmi usuc părul cu peria stă cu volum, dar e întins (așa e și naturalul meu, lins, de altfel) și cum eu prefer părul creț, cu bucle – pentru că adaugă volum și îi dă părului o ținută, am lungit puțin filmarea cu înca o parte în care vă arăt un mod foarte simplu de a realiza niște bucle lejere, în mai puțin de 20 de minute.

Nu sunt prea multe de spus…Produsele folosite, pe care le regăsim și la finalul filmării sunt:

-Șampon Absolute Repair cellular – L’Oreal Paris Professionel

-Mască Briliance – Wella Professionals

-Gel cremă pentru netezire și control Liss Control Tecni Art – L’Oreal Paris Professionel

-Ulei nutritiv  Mythic Oil – L’Oreal Paris Professionel

-Spumă de păr Extra Volume Wet – Wella Professionals

-Fixativ 3Weather Taft Cashmere Touch Power Hairspray (5-mega strong) – Schwarzkopf

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW